Ми зробимо ваш монітор телевізором

  • 22 may 2019 13:51:27
  • Views: 50374

Наша компанія вже досить тривалий час займається напрямком Універсальні скалери для матриць. Ми завжди робили все щоб наші клієнти дізнавалися щось нове і цікаве. Підтримка покупців для нас не пустий звук, але іноді людина не може самостійно встановити універсальний скалер або замінити підсвічування на лампах CCFL на світлодіодну. Ми так само виконуємо даний вид послуг, просто не всі це знають.


Так ось ми МОЖЕМО:


  • встановити універсальний скалер
  • замінити лампи CCFL
  • замінити лампи CCFL на LED підсвічування
  • відремонтувати ваш монітор або телевізор (за умови, що матриця справна!)
  • підібрати універсальний скалер
  • допомогти з вибором
  • підказати якщо щось не розумієте
  • допомогти порадою якщо це потрібно вам

Ідея написання цієї статті прийшла тому як від наших покупців вкрай часто чую один і той же питання - "А ви можете зробити мені телевізор з монітор (далі модель монітора), ви опікуєтесь установкою універсальних скалером?".


Так ось насамперед хочу Вам всім відповісти - ТАК ми займаємося установкою універсальних скалером, заміною підсвічування ноутбуків і моніторів.


Ми займаємося цим уже досить тривалий час, зокрема я вже більше 5-ти років займаюся цим. Тому є хороший багаж досвіду та певних тонкощів роботи в даній сфері.


Перш за все для того щоб перетворити ваш монітор або просто матрицю від ноутбука, планшета ще чого-небудь, потрібно визначитися що Ви хочете отримати в результаті.


Деяким клієнтам досить видеовхода VGA для підключення, припустимо матриці від зламаного ноутбука, як другий монітор. Деяким обов'язково потрібен HDMI і можливість підключення динаміків або колонок. Тут потрібно хоча б представляти кінцевий результат, немає звичайно якщо Ви поки не визначилися - ми запропонуємо варіанти, оптимальне рішення для конкретної ситуації. Так що не варто боятися нам зателефонувати або написати - звертайтеся і ми зможемо знайти кращий для Вас варіант.


Для того щоб прискорити процес підбору комплектуючих Ви можете надати таку інформацію:


1.Для початку потрібно визначити модель матриці, якщо є така можливість. Зазвичай вона вказана на зворотному боці самої матриці, і являє собою кілька букв латинського алфавіту після яких йде кілька цифр які відповідають діагоналі матриці і може бути ще кілька букв. Наприклад матриця від ноутбука LP156WH4 TL A1, літери зазвичай використовуються для відмінності виробників і їх модельного ряду, а ось цифри несуть інформацію про діагоналі матриці. Дана матриця має діагональ 15.6 дюйма, зроблена компанією LG Display і має повну модель LP156WH4-TLA1 (LGD02DC), з якої LP156WH4 це модельний ряд фірми виробника, а TLA1 (LGD02DC) це вже конкретна модель в модельному ряду.

2. Визначитися з відеовходами які вам будуть потрібні для підключення ваших пристроїв до монітора або телевізора. Припустимо у вас є ноутбук в якому є вихід VGA і HDMI. Для того щоб ви могли його підключати вам потрібен один з них або обидва.